I. félidő:

Hullámzó csatát hozott az első 45 perc. A Kaposvár a 11. percben esett vezető góljáig is bátran futballozott, amit meg is tudott koronázni Ádám Martin találatával. A csatár Csiki jobbról érkező beadását vette át, lerázta magáról Ihnatenkót, majd 12 méterről kilőtte a jobb alsót (1-0).

Nem sokáig örülhettek azonban a hazaiak: a 13. percben Zubkov kiugratását Isael remekül vette át, egyet pattant még a labda, majd a brazil a kapu jobb oldalába vágta azt ballal (1-1).

Kaposvár-FTC 1-1

Nem sokáig örülhetett a Kaposvár, amely megszerezte a vezetést a Fradi ellen, de a címvédő gyorsan egyenlített.⚽️⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2q9RmGp

Közzétette: M4Sport – 2019. december 1., vasárnap

A góllal át is terelődött jobbára a hazaiak kapuja elé a játék, a Kaposvár kontrákra rendezkedett be, amelyek nem is voltak veszélytelenek. A 30. percben Grófnak kellett szépen hárítania Beliczky lövését, a hazaiak támadója ügyesen hozta helyzetbe magát. Válaszként Tokmac lőtt kapufát, a légiós 20 méteres lövése még pattant is egyet a földön, mielőtt a bal oldali lécről vágódott volna ki.

Végül a fordítás is összejött azonban az FTC-nek a szünet előtt: a 32. percben Isael fel-, illetve beívelt szabadrúgásába senki nem nyúlt bele, ez csapta be végül a kaposvári kapust, így a labda a jobb sarokban kötött ki! Duplázott ezzel a brazil (1-2).

Kaposvár-FTC 1-2

Isael szabadrúgásába senki nem ért bele, ez megzavarta a Kaposvár hálóőrét, a labda pedig bepattogott a hosszúba.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2q9RmGp

Közzétette: M4Sport – 2019. december 1., vasárnap

Gróf két védése után Zubkov előtt adódott még egy nagy helyzet, de maradt a félidőre az 1-2.

II. félidő:

Tokmac kihagyott ziccere, majd Boli lesgólja (nem volt egyértelmű a helyzet, sőt) vezette fel a játékrészt, hogy aztán Isael szerezze meg kis híján harmadik gólját is, 16 méteres bombája kevéssel kerülte el a kaput.

Ért tehát a harmadik vendégtalálat, ehhez képest jött a hazai egyenlítő gól a 64. percben, nem is akármilyen! De szép volt! Egy felívelést Ádám fejelt le Csikinek, aki 17 méterről a kapu jobb oldalába bombázott (2-2).

Kaposvár-FTC 2-2

Gyönyörű góllal egyenlített Csiki révén a Kaposvár a Fradi ellen. A forduló legszebb gólja?.⚽️😲Élő közvetítés. http://bit.ly/2q9RmGp

Közzétette: M4Sport – 2019. december 1., vasárnap

A 73. percben kis híján tovább bővült a szilveszteri műsorokba illő jelenetek gyűjteménye: Slakta egy ártalmatlannak mondható szituációban “gólpasszt” adott Tokmacnak, de ez annyira meglepte a vendégek légiósát, hogy végül semmi nem lett az ordító hibából és ziccerből. Végül csak megkaparintotta a labdát a hazaiak kapusa.

A 75. minutumban pedig jött a mindent eldöntő találat: Zubkov ívelt a leshatáron mozgó Tomacnak, aki balra passzolt Bolinak, a csatár pedig egy csel után a bal alsóba lőtt (2-3).

Kaposvár-FTC 2-3

Nem sokáig örülhetett az egyenlítésnek a Kaposvár, Boli találatával gyorsan visszavette a vezetést a Fradi.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2q9RmGp

Közzétette: M4Sport – 2019. december 1., vasárnap

A végén Boli kimaradt nagy helyzete és kapufája, illetve Zubkov Slatka által védett ziccere okozott izgalmat, az eredmény azonban már nem változott.

Mivel legutóbb és eddig egyetlenegy alkalommal, 1977-ben tudott győzni a Ferencváros kaposvári bajnokin (az azóta lejátszott 10 találkozón 5 somogyi siker és 5 döntetlen született), az ismét az OTP Bank Liga élére álló címvédő egy több évtizedes rossz sorozatot is lezárt vasárnapi 3-2-s győzelmével.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

Kaposvár – Ferencváros 2-3 (Ádám M. 11., Csiki 64., ill. Isael 13., 32., Boli 75.)

Összeállítások és a meccs minden fontos mozzanata itt! 

Az OTP Bank Liga állása: