Jobban kezdett és gyorsan előnybe került az FTC – az első lövésből egyből gól lett: Varga vett át egy labdát, majd 13 méterről laposan lőtt, a jobb alsó sarokban kötött ki a labda (0-1).

Varga Roland megszerzi a vezetést az FTC-nek az MTK ellen.

Az FTC-nek elég volt 5 perc, hogy megszerezze a vezetést az örökrangadón. A mérkőzést élőben itt nézheted: bit.ly/2UuqKtI

Közzétette: M4Sport – 2019. március 9., szombat

Az MTK próbálta átvenni a játék irányítását, de nagyobb lehetőségei a vendégeknek akadtak: a 16. percben Lanzafame készített le egy labdát Petrjaknak, aki 17 méterről alig helyezett a jobb kapufa mellé, majd Varga fejelt kisodródott helyzetből – Kicsak hibája után – az üres kapu fölé.

Az első félóra végére nőtt a zöld-fehérek előnye: Lovrencsics élesen belőtt labdájába Lanzafame beleért, és a labda a hálóban kötött ki (0-2).

Lanzafame gólja: MTK-FTC 0-2

Szűk félóra elteltével Varga után Lanzafame is betallt, a Ferencváros már 2-0-ra vezet az MTK otthonában. Itt nézheted élőben a mérkőzést: bit.ly/2UuqKtI

Közzétette: M4Sport – 2019. március 9., szombat

Gera szépíthetett volna, egy jó csel után lőtt 16 méterről, a megpattant labda a kapu mellé ment. Egy percre rá Gengeliczki fejese ment centikkel a bal kapufa mellé. A 42. percben újabb gólt szerzett a Ferencváros: Petrjak bal oldali beadására Lanzafame érkezett a hosszún és a kapuba továbbította a labdát, így 0-3-al mentek a félidőre a csapatok.

Lanzafame második gólja az MTK-nak

Már hárommal vezet a Ferencváros! A szünet előtt a zöld-fehérek olasz légiósa, Davide Lanzafame újra betalált, megint egyedüli éllovasa a góllövőlistának. A mérkőzést itt nézheted élőben: bit.ly/2UuqKtI

Közzétette: M4Sport – 2019. március 9., szombat

Fordulás után szépíthetett volna az MTK: Szelin passzolt Torghelléhez, aki fordulásból keményen lőtt 17 méterről, Dibusz nagyot mentett. Bő tíz perccel később Balogh fejelt egy beadás után, de a lécről kifelé jött a labda. A túloldalon egy veszélyes Petrjak-lövés volt a válasz, amely azonban kevéssel mellé ment. Csonka helyzete sem ment be, a túloldalon viszont jött a gól: a 78. percben Gera szépített, jó cselek után ballal, 13 méterről helyezett a hálóba, beállítva ezzel az 1-3-as végeredményt.

Gera Dániel szépítőgólja a Ferencváros ellen.

Gera-gól az örökrangadón, de ebben az esetben a Ferencváros a szenvedőfél. Gera Dániel kozmetikázta egy kicsit az eredmény, három bekapott gól után szépített az MTK.

Közzétette: M4Sport – 2019. március 9., szombat

A Fradi így biztosan nyerte az Örökrangadót, és 8 pontosra növelte az előnyét a Vidi előtt.

MTK Budapest – Ferencváros 1-3

Gólszerzők: Gera (76.) ill. Varga (5.), Lanzafame (28., 40.)

Tabella: adatbank.mlsz.hu