Andrea Pirlo, a Juventus trénere elismerte, hogy nem játszott jól az együttese, amely szerinte nem használta eleget a széleket, és lassan járatta a labdát.

“Sok minden nem úgy működött, ahogy elterveztük, de végig hittünk a győzelemben, ezért dicséret jár a játékosoknak, mert ez vezetett sikerre. Fel tudtunk állni a kezdeti hibából” – idézi az MTI a játékosként világbajnok vezetőedzőt, aki nem mulasztotta el megdicsérni a Ferencvárost, amiért a dinamikus játékosaival zavart tudott kelteni.

A Juventus győztes gólját szerző Álvaro Morata az M4 Sportnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy szerencséje volt a hosszabbításban szerzett találatnál.

– Néha nincs velünk a szerencse, most viszont velünk volt. A legfontosabb, hogy sikerült gólt szereznem, megvan a három pont, megvan a győzelem, így örülhetünk ennek. Ha pontokat vesztettünk volna, lehet, hogy éjjel nem tudtam volna aludni, de így, megyek haza a családomhoz és jó éjszakám lesz.

Szerintem a Ferencváros egy tökéletes mérkőzést játszott a saját szempontjából: jól védekezett, kontrákra rendezkedett be és jól is támadott.

Nagyon jól felkészültek, amikor nem volt náluk a labda, jól védekeztek, amikor pedig náluk volt, érződött, hogy milyen jól képzett csapat, de a BL-be nem kerülhetsz úgy, hogy nem vagy kellően képzett. Nagyon jól összerakták a taktikát. Ezért is örülünk, mert itt a Bajnokok Ligájában minden mérkőzés nehéz, ez is az volt – zárta nyilatkozatát a spanyol csatár.

BL: Nagyon kiakadtak Uzuni gólörömén – minden az FTC csoportkörös szerepléséről itt!