Az első játékrészben a Ferencvárosnak voltak inkább nagyobb helyzetei, de a Vasas sem játszott veszélytelenül a Kocsis Sándor Sportközpontban lejátszott pénteki zártkapus találkozón.

Bősz kapus és az angyalföldi védelem egy kivétellel azonban tartotta magát, a 14. percben azonban így is gólt kapott: Csernik bal oldali beadására Sigér érkezett jól és a jobb alsó sarokba fejelt (1-0). A gól után is inkább az FTC akarata érvényesült, de szórványos kontrákból és pontrúgásokból a Vasas is veszélyeztetett, például a 36. percben, amikor Szatmári végezhette el szabadrúgást, ami Vaskó feje felett nem sokkal ment el és a végén Varga kapus kezében landolt. A játékrészt Heister veszélyes lökete és Otigba védett fejese zárta.

A második félidőben még inkább egyenrangú ellenfele volt a Vasas a Ferencvárosnak, kevesebb nagyobb helyzet alakult ki a kapuknál, de a csereként beállt izlandi Finnbogasson így is megszerezhette volna első gólját FTC-mezben, ha ront el egy ziccert a kaputól öt méterre a 64. percben. A hajrában még a Vasasnál ugyancsak a padról beszállt Kubala-akadémista, Varga Donát alakított ki ígéretes lehetőséget, de gól ebből sem született, maradt az 1-0.

Felkészülési mérkőzés:

Ferencváros – Vasas FC 1-0 (Sigér 14.)

FTC: Varga Á. (Holczer, a szünetben) – Koch, Otigba (Orosz M., 70.), Takács Zs., Heister – Sigér, Leandro (Csonka, a szünetben), Csernik – Bőle, Böde (Finnbogason, a szünetben), Petrjak

Vasas: Bősz – Szilágyi Z., Kelemen, Vaskó (Király, a szünetben), Rokszin – Szatmári, Hajdú Á. (Szokol, a szünetben), Talabér (Tóth K., a szünetben) – Balajti (Hrepka, a szünetben), Bévárdi (Erős, 71.), Ádám (Varga D., 71.)

Edzőmeccsek: Szerb csapatot vert az MTK, ikszeltek egymással a zöld-fehérek