Sigér Dávid: – Az első mindenből a legkülönlegesebb, így a bajnoki címből is. Mondanom sem kell, az annyival másabb volt, hogy itt lehettek a szurkolók, és nem tudom ennél jobban hangsúlyozni, hogy nagyon hiányoznak, nélkülük más a foci, főleg a Fradi-szurkolók nélkül. Szerintem mindenki örül annak is, ha idejön idegenben játszani, mert itt olyan hangulat van, hogy labdarúgónak érezheti magát az ember. (M4 Sport)

Franck Boli: – Ez nagyszerű, főleg az újaknak, akik most jöttek, mert ők nem voltak tavaly bajnokok, mi már igen. Tudtuk, hogy ez meg fog történni, belefektettük a munkát, ez így tökéletes. (fradi.hu)

Tokmac Nguen: – Ezért futballozunk, persze szurkolók nélkül nem jó ilyen meccseket játszani. Most legalább itt voltak, támogatottak minket, és jól érezhettük magunkat velük. (fradi.hu)

Somália: – Nagyon örülök a bajnoki címnek, főleg, hogy ez az Újpest ellen sikerült. Most ünnepelhetünk a barátaimmal. (fradi.hu)

Lovrencsics Gergő: – Köszönjük a szurkolóknak, hogy a mérkőzés előtt csináltak egy ilyen motivációt a csapatnak, mutatva, hogy hiába nincsenek a stadionon belül, a szívünkben ott vannak, szorítanak értünk, velünk vannak. Ez nagyon kellett, mindenki nagyon koncentrált volt, megmutattuk ezen a meccsen, hogy miért volt ilyen jó szezonunk. (fradi.hu)

Myrto Uzuni: – Idejöttem és címet nyertem. Köszönetet mondanék minden szurkolónak és minden csapattársnak, mi mind együtt vagyunk! (fradi.hu)

Dibusz Dénes: – Összességében nézve nem nagyon lehet ennél sikeresebb évet kívánni. Nagyon örülnék, ha ezt a sikert meg tudnánk ismételni a következő szezonban. (fradi.hu)

NB I: Így szerezte meg 32. bajnoki címét a Fradi – fotókon a győztes derbi