Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Budapest Honvéddal és a Diósgyőrrel is összeboronált Stefan Spirovski a 13-szoros izraeli bajnok Hapoel Tel-Avivnál folytathatja pályafutását.

A Ferencváros északmacedón válogatott középpályása pénteki, egybehangzó helyi lapértesülések szerint el is kelt – bár a Hapoel még hivatalosan nem tett bejelentést egyik felületén sem -, és a 29 éves játékos két évre ír alá új klubjánál.

A one.co.il, a sport1.maariv.co.il és a sports.walla.co.il is azt írja többek között, hogy Spirovski szerződést bontott az FTC-vel, így átigazolási díj kifizetése nélkül kerül Izraelbe, és a lapok a leendő fizetését is tudni vélik.

E szerint a középpályás az első évben 150 ezer, a másodikban 165 ezer eurót keres majd, míg aláírási pénzként 20 ezer eurót fizet ki neki a közel-keleti gárda – amely állítólag már tavaly nyáron is leigazolta volna.

Spirovski egyelőre nem erősítette meg klubváltását, de röviden nyilatkozott a One-nak a csütörtöki Izrael-Észak-Macedónia Eb-selejtezőt (1-1) követően, amelyen ő is pályára lépett csereként.

Többször játszottam már Izraelben, jú hangulatúak az itteni stadionok. Szerencsére a sérülésem már a múlté, pályára léphettem már azóta és jól is éreztem magam. Lőttem is egy gólt nemrég Magyarországon, jó volt újra futballozni – mondta a középpályás.

Spirovskit 2017 nyarán szerződtette a Ferencváros, amelynek színeiben összesen 40 NB I-es meccsen lépett pályára, ezeken öt gólt szerzett. A fentebb is említett legutóbbit Felcsúton, azon a mérkőzésen, amelyen kilenc hónap kényszerszünetet követően léphetett pályára.

Puskás Akadémia-Ferencváros 0-1

Radics Márton nagy hibáját azonnal kihasználta a Ferencvárosi Torna Club. Sztefan Szpirovszki egy gyönyörű megoldást választott és szerezte meg a vezetést a zöld-fehéreknek Felcsúton.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2MCcIFT

Közzétette: M4Sport – 2019. augusztus 25., vasárnap