Kihasználta a Budapesten kapott szabadnapot, és csütörtökön a Rapid Wien edzésén bukkant fel Marco Djuricin, a Ferencvárosban szereplő osztrák válogatott támadó. A Salzburgból kölcsönkapott futballista édesapját, a bécsi zöldeket irányító Goran Djuricint látogatta meg az osztrák fővárosban, és már jövőjéről is beszélt.

Kiderült például az is, hogy a korábbi ausztriai hírekkel ellentétben aligha igazol majd a Rapidhoz – sokkal inkább valószínűbbnek tűnik jelenleg, hogy a Sturm Graz lehet majd az új klubja.

Csak édesapámat látogattam meg. Nem teszem meg vele, hogy ideigazolok, eleget edzett ifiként, szerintem amúgy sem jó ötlet keverni a családot a sporttal – mondta a heute.at-nek.

Azt még nem tudja konkrétan a 24 éves, a Fradiban 32 meccsen 11 gólt szerző csatár, hogy hol folytatja a nyártól, az viszont biztos, hogy nem az FTC-nél, amelynek az idény végéig adta kölcsön a futballistát a Red Bull Salzburg, és csak végleg, pénzért lehetne újra megszerezni.

 

A Ferencvárosnak nincs opciója a végleges megvásárlásomra, és mivel a szerződésem 2018 nyaráig szól Salzburgban, újabb kölcsönadásra nem lesz lehetőség – tette hozzá Djuricin, aki hamarosan megnézheti édesapja és salzburgi kenyéradója mérkőzését is, hiszen a Rapid és a Red Bull játssza majd az Osztrák Kupa idei döntőjét.