Frank Baumann, a Werder Bremen sportigazgatója a Kicker c. német lapnak elárulta, zajlanak a tárgyalások a Ferencvárossal a 23 éves védőjátékosuk, Oliver Hüsing átigazolásáról.

A Bundesliga-klub egyik vezetője elmondta, hogy első körben 500 ezer eurót kértek a saját nevelésű játékosukért, ám ebből az árból még alkudna a Fradi.

A 193 centiméter magas és 88 kilogramm súlyú Hüsing 2004 óta a Werder igazolt játékosa, 2014-től pedig a felnőttcsapat tagja. Jobbára a másodi keretben, azaz a harmadosztályban jutott szóhoz az elmúlt idényben, 29 mérkőzésen 1 gólt szerzett. A Bundesliga első osztályában 1 találkozón, hat perc erejéig kapott lehetőséget Brémában.

Baumann egyébként hozzátette, hogy szerinte jót tenne a környezetváltás a bekk karrierjének. A Kicker pedig megjegyezte, hogy a Werder és az FTC a közelmúltban már nyélbe ütött egy jól sikerült üzletet a horvát Mateo Pavlovic klubváltásával.

Hüsing tavaly nyáron az első csapatban szerepelt, amikor a Werder összecsapott felkészülési meccsen az Európa Liga-győztes Sevillával, gólt is szerzett a bekk:

{div}{module Video_husing}{/div}