A Ferencváros szerdai Bajnokok Ligája-ellenfelének csapatkapitánya, Szvetoszlav Djakov a várnai reptéren beszélt várakozásairól az első selejtezőkör odavágója előtt. A Ludogorec védekező középpályása elmondta, nincs meggyőződve arról, hogy teljesen készen áll a csapata a szerdai megmérettetésre, hiszen nagyon komoly együttes lesz az ellenfél.

– A képességeink azonban megvannak a továbbjutáshoz – mondta Djakov. – Erősek vagyunk, talán erősebbek is, mint tavaly, de az az igazság, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján általában az az első kör a legnehezebb, hiszen nagyon gyorsan kell formába kerülnünk, ami nehéz. Kicsit több idő kell ahhoz, hogy a csapat formába lendüljön, de kemény ellenféllel kerülünk szembe, így nincs más választásunk, mint hogy megpróbáljunk idegenben is győzni.

Djakov hozzátette, alaposan kielemezték a Ferencvárost, amely meglátása szerint játékos focira képes, sok erőssége van, de gyengesége is, mint ahogyan a világon akármelyik csapatnak.

– Ha őszinte akarok lenni, a mostani ellenfelünk sokkal erősebb a MOL Vidinél

, de minden rajtunk múlik, nagyon koncentráltaknak és fegyelmezetteknek kell lennünk – idézi a sportal.bg a középpályást.