Újpest – MTK Budapest, 14:30

Márton Gábor (MTK): – Nagyon jól játszottunk az Újpest elleni előző mérkőzésen. A végén nehéz helyzetbe kerültünk, de jól reagáltunk, ha szerencsével is, de sikerült fordítani. Azóta sokat fejlődött a csapat, de az Újpest is, amely mindig jó csapat volt, jó kerettel és jó focit játszik, azért jó mérkőzésre számítok. (mtkbudapest.hu)

Puskás Akadémia – Ferencváros, 17:00

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia):Az utóbbi mérkőzéseik alapján úgy tűnik, stabilabbak lettek. Viszont továbbra is úgy érzem, ez a Fradi alakulóban van, még nem tudták kihozni a bennük rejlő tudásból a maximumot. Nagyon erős csapatról beszélünk, amelynél óriásiak az elvárások a játékosok iránt, így természetesen nagyon nehéz összecsapásra számítok. Ha jól fel tudunk készülni, és ideális állapotba tudjuk hozni magunkat, akkor ettől a meccstől sem félek. Bízom benne, hogy mindenki rendben lesz, főleg azok, akikre a kezdőcsapatban számítunk, és a legerősebb csapatot tudjuk pályára küldeni a Ferencváros ellen. Lehet, hogy az utóbbi időben a Fradinak nem tökéletes a futballja, de ne feledjük: a miénk sem az. Akármilyen állapotban lesz is az ellenfél, akármilyen játékot fog nyújtani, nekünk mindenre fel kell készülnünk, és a maximumot kell kihoznunk magunkból – csak ebben az esetben érhetünk el jó eredményt. (puskasakademia.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros):Közvetlenül a Szegeddel vívott felkészülési mérkőzés után megkezdtük a ráhangolódást a Puskás Akadémia elleni rangadóra. Ez a csapat a legfőbb bajnoki riválisunk, amely legutóbb 1-0-ra legyőzött minket a saját pályáján, éppen ezért ég bennünk a visszavágás vágya. Ezúttal sem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Ellenfelünk minőségi játékosokkal rendelkezik, igaz, ez rólunk is elmondható. A csapatom kellően motivált, pontosan tudják a játékosok, hogy egy vasárnapi győzelemmel nagy lépést tehetünk a bajnoki cím felé. Remélem sok szurkoló kilátogat majd erre az összecsapásra, hiszen Magyarország jelenlegi két legjobb klubja méri össze az erejét. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért. (fradi.hu)