A Ferencváros vasárnap 18:00 órakor a MOL Vidi FC-t fogadja a Groupama Arénában. A zöld-fehérek magyar válogatott hátvédje, Otigba Kenneth izomsérülése után először edzett újra a társakkal, s mindezt a születésnapján tette először.

Nagy öröm, hogy a születésnapomon jöhetett ez létre, különleges érzés. Hosszú idő volt ez a három és fél hónap, ilyenkor értékeli igazán az ember, ha már egy bemelegítést a csapattal csinálhat meg, főleg, hogy együtt edzhet a társakkal. Most már a labdás edzéseken is részt veszek, majdnem minden gyakorlatot csinálok a többiekkel – kezdte Otigba a fradi.hu-nak.

A 26 éves védőt örömmel töltötte el, hogy újra a pályán lehetett, és együtt készülhetett a társakkal. Otigbának az új edző, Szerhij Rebrov edzésmódszerei is lenyűgözték.

Tempósak az edzések. Elfáradunk az edzés végére, és amellett, hogy elfáradunk, élvezzük is az edzéseket, abszolút pozitív visszajelzéseket kapok a többiektől is, mindenki meg van elégedve az új edzésekkel. Jó érzés ezekbe a gyakorlásokba beszállni, még kell idő arra, hogy beilleszkedjen az új edzőnk, de látszik, hogy kezdi megszokni a légkört és ő is jól érzi magát. Jó így pozitív energiákkal teli edzeni – tette hozzá.

Orosz Pál türelmet kért Rebrovval kapcsolatban: “Az ő csapatát majd a tavaszi szezonban láthatjuk”