Hajnal Tamás már aktív karrierje során is gondolt a jövőjére, hiszen megszerezte az A-licences edzői képesítést, valamint korábbi világklasszis labdarúgók társaságában jelenleg külföldön is folytat tanulmányokat. Tudását és tapasztalatait mostantól egy új pozícióban kamatoztathatja – írja a fradi.hu.

A Fradi korábbi játékosa, mostantól nem a pályán, hanem azon kívül segíti a zöld-fehéreket.

A feladatom, hogy eredményes játékospolitikát tudjunk kialakítani közösen a csapaton belül. Nehéz elsőre leírni a feladatkört, hiszen temérdek összetevője lesz, de a lényeg, hogy a különböző szakmai csoportok munkáját segítsem. Ezt közösen, csapatmunkaként kell megtennünk, így léphetünk előre, és érhetjük el céljainkat – kezdte Hajnal, majd hozzátette, mennyi szerepe lesz a lehetséges igazolásokban.

A legfontosabb célpont, hogy a klubnak jó játékosokat találjunk, ennek a megszervezése összetett feladat. Ennek a munkának az elvégzése nagyrészt rám hárul, de én csapatban gondolkozom.

Az a lényeg, hogy együtt hozzunk meg egy jó döntést, hogy a csapat értékét gazdaságilag, és szakmailag is növelni tudjuk.

Hajnal végül kitért a hosszú távú céljaira is.

(…) Most már nem a pályán, hanem azon kívül szeretném segíteni a klubot, hogy fejlődni tudjon és sikeres legyen a jövőben. A legfontosabb célkitűzés, hogy ehhez aktívan hozzájáruljak, és ne csak az első csapatot, hanem az utánpótlást is fejlesszük, neveljünk ki tehetségeket, akik az első csapatban is pályára lépnek – tette hozzá.