A Független Kisgazdapárt egykori vezetője, volt miniszter 1999 és 2001 között volt a Ferencvárosi Torna Club elnöke. Torgyán József 84 évet élt.

Az akkori földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter 1999. január 10-én lett a Ferencváros elnöke.

A labdarúgócsapat az irányítása alatt a második, majd az 1999–2000-es szezon végén az ötödik lett az NB I-ben, előbb 19 ponttal az MTK-től, utóbb 26 ponttal a Dunaújvárostól maradt le. A Torgyán-féle vezetőség azt már nem érte meg azt a klub élén, hogy 2001-ben bajnok lett a Ferencváros, az év februárjában mondtak le.

Korábban így nyilatkozott a klubhoz való kötődéséről: “Egyébként a Fradi-kapcsolatom régi, és elmondhatom, hogy amikor Újpesten ügyvédeskedtem, a feleségemet behívatta a IV-XV. Kerületi Bíróság elnöke, és elmondta neki: asszonyom, az ön férjével előbb-utóbb óriási gondok lesznek, mert fasiszta. A feleségem kérdezte, hogy mire alapozza ezt a feltételezést, mire azt válaszolta, merthogy Fradi-drukker. Tehát már akkor is sok mindent el kellett tűrnöm azért, hogy Fradi-szurkoló voltam és akkor úgy gondoltam, ha az életben úgy adódna, akkor segítenék a Fradin…”

Nyugodjék békében.

Klenheisler aláírt a Fradihoz, Kádár egyre közelebb az új csapatához – friss hazai átigazolási hírek itt!