Az NB I 13. fordulójában a Ferencváros vasárnap 18.00-tól a ZTE FC-t fogadja. A fővárosi klub pénteken, a bajnoki helyszínén, a Groupama Arénában tartott sajtótájékoztatót, amin a kapus, Gróf Dávid is részt vett. A válogatott szünet előtti legutóbbi fordulóban magabiztos játékkal idegenben verte meg a Fradi 6-1-re a DVSC-t, akkor a Budapest Honvédtól nyáron szerződtetett hálóőr védte a zöld-fehérek kapuját.

– Azt nem tőlem kell megkérdezni, hogy ki véd majd a ZTE ellen, még én sem tudom – idézi a klubhonlap Grófot, aki hozzátette: bízik abban, hogy újra bizalmat kap. – Mivel nem olyan régen volt a legutóbbi, ZTE elleni meccsünk, jól emlékszünk rá, megszenvedtünk ellene, nem gondolom, hogy ezúttal könnyebb dolgunk lesz. A Zalaegerszeg minőségi játékosokat igazolt a nyáron, a csapat talán mostanra kezd el összeállni. Ezzel együtt mi leszünk itthon, a saját szurkolóink előtt pedig csakis a győzelem lehet a célunk.

Az élvonal első körében a Ferencváros a hajrában tudott fordítani a Zalaegerszeg otthonában Leandro és Tokmac góljával, így csak nagy nehézségek árán tudott 2-1-re győzni.