A Fradi óriási meglepetésre már a legjobb 64 csapat között búcsúzott a Magyar Kupától, ahonnan a másodosztályú Kisvárda búcsúztatta. A zöld-fehérek védője, Otigba Kenneth is elismerte, hogy akaratban jobb volt az ellenfél, és ebben a tekintetben mindenképp fejlődniük kell.

A videóelemzés során egyértelműen látszott, hogy úgy harcoltak, mint akik az életükért küzdenek. Sajnos ez rólunk ezen a mérkőzésen nem volt elmondható. Az ellenfelünk akaratban fölénk nőtt.

– A vezetést is megszerezték és egy ilyen mérkőzésen ez gyakran szokott döntő lenni. Az eredmény birtokában továbbra is érvényesíteni tudták a verekedős futballt, így tudták megnyerni a meccset. Ez annak is köszönhető, hogy a szerencse sem szegődött mellénk, de be kell ismernünk, nem érdemeltük meg, hogy ezen a mérkőzésen továbbjussunk – idézte az ulloi129.hu a Fradi applikációján adott Otigba-értékelést. A játékos hasonló ellenfélre számíthat szombaton a Mezőkövesd személyében is.

– A Fradi ellen a kisebb csapatok erejük felett is meg akarják mutatni magukat. Ebből nekünk tanulni kell, és minimum azon a fokon kell égnünk már a mérkőzés elején is, mint az ellenfelünk. Több mérkőzésen is problémánk volt, hogy nem tudtuk jól kezdeni a meccset és az ellenfél megszerezte a vezetést ellenünk. Ezen változtatnunk kell, mert ez a gyenge pontunk, de bízom benne, hogy ki tudjuk javítani ezt a hibánkat. Keményen fogunk készülni, elvégezzük a munkánkat és legalább annyira harcosan kezdjük majd a mérkőzést, mint az ellenfelünk. (…) Ki fogjuk javítani a hibáinkat és be fogjuk húzni a három pontot.