A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy a Ferencváros szerződtette a Sparta Praha játékosát, a szlovák bajnoki címet is nyert Eldar Civicet. A 23 éves játékos a saját erősségeiről, a Ludogorec elleni párharcról, a bosnyák válogatottról és a zöld-fehérek korábbi kedvencéről, Muhamed Besicről is beszélt első interjújában.

Csehország legnagyobb klubjában futballoztam ezelőtt, most pedig Magyarország legnagyobb klubjához érkeztem. Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy magamra ölthetem a Ferencváros mezét és szeretnék fontos, tevékeny részese lenni a következő évek sikereinek – kezdte Civic a FradiMédiának.

Védekezésben és támadásban is hasznos játékos vagyok, szeretem a széleken segíteni az akciókat. Nagy erősségemnek érzem a jó, veszélyes beadásokat.

Hamarosan csatlakozok a társakhoz az edzőtáborban, szeretnék minél előbb megmutatni mire vagyok képes, és készen állni a Ludogorec elleni BL-párharcra – fogalmazott, majd kitért a bosnyák nemzeti csapatra.

Ami a válogatottat illeti gyerekkori álmom volt magamra ölteni a címeres mezt. Pláne olyan sztárokkal egy csapatban, mint Dzeko vagy Pjanic. Nagoyn sokat tanultam tőlük, amit a klubcsapatomban is tudok kamatoztatni. Elszánt vagyok, egyértelműen az a célom, hogy minél hamarabb legalább olyan eredményeket érjek el, mint Muhamed Besic tette a Fradival. Ismerem Momót, nagyon jóban vagyunk, ugyanabból a városból származunk. Tudom, hogy jó emlékei vannak a Ferencvárosról, és mindenki azt mondta, akit megkérdeztem, remek helyre jöttem. Szóval várom már a bemutatkozást.

13-szoros bajnokcsapattól igazolt válogatott védőt a Fradi – hivatalos