A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál beszélt a Zöld-fehér Híreknek a klubot érintő átigazolásokról.

A klubvezető elmondta, tárgyalnak egy-egy csatárral és védővel is, a legnagyobb problémát azonban Gera és Hajnal pótlása jelenti a Fradi számára. Az ő helyükre viszont csak olyan fiatal játékosokat tudnának szerződtetni, akik magyar mértékkel borzasztó pénzbe kerülnének – ezért is fontos Orosz szerint az utánpótlás a klubnál.

A vezérigazgató a Ferencvárossal szóba hozott holland válogatott középpályás, Rafael Van der Vaart esetleges érkezéséről is szót ejtett.

Van der Vaarttal beszélt Thomas Doll. Neki jelenleg élő szerződése van, és nagyon sok minden múlik azon, hogy a jelenlegi szerződésével milyen megállapodásra tud jutni. Úgy gondolom, hogy neki nincs feltétlenül ellenére, hogy ide jöjjön – és most finoman fogalmaztam. Mivel azonban élő szerződése van, így neki kell megállapodnia a klubjával, mi addig nem is tárgyalhatunk vele.

Orosz arról is beszélt, egyelőre senkiért nem érkezett konkrét ajánlat, csupán érdeklődés van néhány játékosért, ezek azonban még nem jelentenek semmit.

A vezérigazgató a Fradi fiataljával, Nagy Ádámmal kapcsolatban külön elmondta, hogy ha egy szakmai, anyagi és emocionális szempontból is előnyös ajánlat érkezik érte, akkor el kell tudni engedni őt. Az esetleges eladásából származó összegből úgy akarnak egy másik játékost igazolni majd a posztjára, hogy még maradjon is az érte kapott pénzből, amelyet az utánpótlásba és az infrastruktúrába invesztálnának.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

{div}{module Video_hang}{/div}