Ukrán lapinformációk szerint a Dinamo Kijev fehérorosz válogatott játékosát, Nikita Korzunt viheti el még a télen a Ferencváros. A sportanalytic.com úgy tudja, hogy a Dinamo elengedné a télen a 23 éves középpályást, akit 2016 telén épp az FTC jelenlegi szakvezetője, Szerhij Rebrov igazolt le Kijevbe 700 ezer euróért.

Azóta Korzun ukrán bajnoknak és Szuperkupa-győztesnek mondhatja magát, de mindössze 31 mérkőzést játszott Ukrajnában, tavaly nyáron pedig kölcsönadták hazájába a nevelőklubjának, a Dinamo Minszknek. A belorusz pontvadászatban 12 találkozón 1 gólt szerzett az utóbbi fél év alatt. Novemberi sérülése miatt hosszabb ideje nem léphetett pályára, decemberben tért vissza Kijevbe.

Az ukrán lap szerint a szaúdi lehetőséggel is kacérkodó Korzun számára az lehet a leginkább vonzó a Fradi megkeresésében, hogy végre állandó játéklehetőséghez juthatna. A középpályás 12-szer viselhette eddig a fehérorosz válogatott mezét, legutóbb októberben, Moldova ellen.

Az ulloi129.hu továbbá kiszúrta, hogy egy olasz honlap szerint négy klub, köztük a Ferencváros is gondolkodik Ziga Lipuscek leigazolásán. A Gorica védőjét a Fradin kívül két élvonalbeli holland klub, az Alkmaar és a Willem II, illetve lengyel első osztályú Lech Poznan is fontolgatja. A Mariborban nevelkedett játékos az elmúlt másfél évben 30 bajnokin és 4 kupameccsen lépett pályára a szlovén bajnokság hetedik helyezettjében, ezeken 3 gólt szerzett.

A Haladás teszteli az Újpest védőjét, a ZTE megszerezte a Vidi játékosát – hazai átigazolási hírek