Mint ismeretes, az orosz Krasznodar – a csakfoci.hu korábbi hírét megerősítve – csütörtökön bejelentette, hogy megegyezett a Ferencvárossal az ecuadori Cristian Ramírez átigazolásáról és januárban véglegesíthetik is a balbekk klubváltását.

 

Mint kiderült, a válogatott futballistát egyik honfitársa is erősen győzködte arról, hogy – a nyilvánvaló anyagi okok mellett is – érdemes a Premjer Ligába szerződnie.

Cristian egy fiatal és nagyon tehetséges futballista. A védelem bal, de akár a jobb oldalán is bevethető, Mario Fernandeshez (a CSZKA Moszkva brazil válogatott jobbhátvédje – a szerk.) tudnám hasonlítani, hasonlóan gyorsan, és állandóan csak támad, támad és támad! Még idő kell neki, hogy meghatározó tagja legyen az ecuadori válogatottnak. Kérdezgetett Oroszországról, beszéltem neki Krasznodarról, arról, hogy egy gyönyörű város egy csodálatos stadionnal, és hogy a csapat is állandóan ott van az európai kupaporondon, és az orosz bajnokságban is a meghatározó együttesek közé tartozik – nyilatkozta Cristian Noboa, a Rosztov ecuadori válogatott középpályása, Dzsudzsák Balázs egykori moszkvai csapattársa a championat.com-nak.