A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál volt a Trend FM Sportérték című műsorának a vendége, ahol részletesen beszélt a zöld-fehérek átigazolási terveiről.

A klubvezető a sokak által áhított fiatal középpályásról, Nagy Ádámról is szót ejtett, akinek véleménye szerint meg lesz a lehetősége, hogy egy komoly klubhoz igazoljon.

Komolynak tűnnek a megkeresések Ádám felé. Volt már megkeresés fél évvel ezelőtt is, akkor a Chelsea érdeklődött iránta. Anno leültünk Ádámmal megbeszélni a dolgokat, és abban maradtunk, hogy nem ez az útja neki. Annak nincs értelme, hogy elmegy egy ekkora klubhoz, és tagja lesz a 100-as keretnek, majd kölcsönadják valahova, ahol vagy történik vele valami, vagy nem. Azt mondtam neki, hogy várja meg az Európa-bajnokságot, játsszon jól, és akkor biztos vagyok benne, hogy jelentkeznek érte olyan klubok, ahol számítanak rá rendszeresen. Ez az idő most elérkezett. Természetesen, ha olyan ajánlat jön, akkor el fogjuk őt engedni, mert itt a klub és a játékos szempontját is figyelembe kell venni. Ádám egy fiatal tehetség, akinek kell az, hogy rendszeresen egy komoly bajnokságban játsszon, és biztos vagyok benne, hogy anyagilag is jobb ajánlatot fog kapni mint a Ferencvárostól.

Ahogy a csakfoci.hu már beszámolt róla, Lovrencsics Gergő előszerződést kötött a Ferencvárossal, és hamarosan a bejelentésre is sor kerülhet. Mindezt Orosz is megerősítette.

Nem titok, hogy már előszerződésünk van Lovrencsics Gergővel, ha valami közbe nem jön, a jövő héten már ő is velünk fog készülni.

A Ferencváros klubvezetője egy rejtélyes kijelentést is tett, elmondása szerint ugyanis előfordulhat egy olyan magyar játékos leigazolása is, aki kint szerepelt az Eb-n.

Van még egy olyan magyar játékos, aki kint volt az Európa-bajnokságon, és szóba került nálunk, de a nevét még nem mondanám el.

Korábban a sportsajtóban a Puskás Akadémia védőjének, Fiola Attilának, valamint a Németországban légióskodó Szalai Ádámnak és Stieber Zoltánnak a neve vetődött fel a Ferencvárossal kapcsolatban.