Mint ismert, szerda este a Ferencváros 2-1-re legyőzte a Ludogorecet a Bajnokok Ligája-selejtező első körének odavágóján. A budapesti összecsapáson Szergej Rebrov csapatának góljait Tokmac Nguen és Oleksandr Zubkov szerezte, a két játékos pedig a lefújást követően a FradiMédiának adott nyilatkozatában értékelte a kilencven percet – csakúgy, mint a csapatkapitány, Lovrencsics Gergő, aki az M4 Sportnak mondta el meglátásait.

– Nagyon sokat jelent nekem ez a győzelem, ezért küzdöttünk és dolgoztunk az egész felkészülés alatt – kezdte Tokmac. – Az volt a célunk, hogy együtt elérjünk itt valamit, ezért léptünk pályára. Mindenki odatette magát, nem volt könnyű dolgunk, de így készültünk, hiszen tudtuk, hogy a Ludogorec jó csapat, van tapasztalata az európai porondon. Két gólt is szereztünk, ilyen lendülettel kell tovább folytatnunk. Nehéz dolgunk lesz a visszavágón, ott is oda kell tennünk magunkat.

Lovrencsics sajnálja, hogy gólt kaptak, de szerinte a csapat erejét mutatja, hogy a második félidőben ott tudták folytatni, ahol az elsőt elkezdték, azaz rájuk erőltették az akaratukat.

– Ilyen közönség előtt nem is lehetne mást, sajnálom, hogy az első félidő utolsó negyed órájában kiengedtünk és kaptuk azt a gólt, de a csapat erejét mutatja, hogy az utolsó pillanatokig be voltunk szorítva és ki tudtuk húzni 2-1-re. Nagyon nehéz visszavágó lesz, főleg a támadó szekcióban nagyon kreatívak, gyors játékosaik vannak, fel kel készülnünk maximálisan, semmi nem lehetetlen, ezzel a győzelemmel nekünk így már nagyobb esélyünk van. Az utolsó pillanatokig küzdöttünk, ez megmaradt, az új játékosok is át vették azt, ami jellemzett minket és remélem most megtapasztalták, milyen itt a Groupama Arénában játszani ilyen fantasztikus közönség előtt – zárta a csapatkapitány.

– Boldog vagyok, hogy megszereztem az első gólomat tétmeccsen a Ferencvárosban – mondta a FradiMédiának Zubkov. – Erős csapat ellen játszottunk, az a legfontosabb, hogy megvan az előny a visszavágóra. Nagyszerű szurkolók töltötték meg ezt a remek stadiont, nagy öröm ez nekem. A jövő héten is nyerni fogunk: hajrá, Fradi” – tette hozzá a vezényszót magyarul