Szurkolói körökből származó információ szerint a Ferencváros kiszemeltje a harmincéves brazil szélső, Isael Barbosa, aki jelenleg szabadon igazolható, legutóbb pedig a kazah élvonalban szereplő Kajrat Almatiban játszott négy éven keresztül, így az elmúlt szezonban csapattársa volt Elek Ákosnak és Eppel Mártonnak is.

Úgy tudjuk, van alapja a hírnek, Isael Barbosa ugyanis információink szerint Budapestre érkezett tárgyalni a Fradival a részletekről. Fontos elem azonban az is, hogy egyelőre még nincs megállapodás a felek között, szerdán egész nap tovább zajlanak az egyeztetések (a brazil támadónak más kérői is akadnak).

A középpálya két szélén is bevethető játékos négy és fél évet húzott le a Kajratban, az előző idényében tizenkét gólig és nyolc gólpasszig jutott, összesen 112 meccsen 34 gólig jutott, valamint kiosztott 41 gólpasszt. Korábban megfordult az orosz Krasznodar, a portugál Nacional és a török Giresunsporban is, hazájában pedig a Coritiba, a Sao Caetano, a Fortaleza, a Gremio és a Sport Recife igazolt labdarúgója is volt. Isael jelenlegi piaci értékét 2.8 millió euróra becsüli a Transfermarkt.