Az ulloi129.hu szurkolói oldal szúrta ki, hogy az ukrán sajtó szóba hozta a Ferencvárossal a Sahtar Doneck nigériai támadóját, Olarenwaju ‘Larry’ Kayodét, akinek a svájci FC Luzernnél indult az európai karrierje 2012-ben, majd ezt követően megfordult az izraeli Maccabi Netanyánál és az osztrák Austria Wiennél is, ahol 67 meccsen 30 gólig és 13 gólpasszig jutott, második szezonjában pedig gólkirály is lett, tizenhét találattal.

Ekkor figyelt fel rá a Premier League sztárcsapata, a Manchester City,

amely 2017 nyarán megvette őt, majd azonnal kölcsönadta a spanyol élvonalbeli Gironához, ahol csupán 375 percet játszott, gólt nem szerzett, így még a tavaszi szezonban a Sahtar Doneckhez került kölcsönben.

Az ukrán csapat elégedett volt vele, ezért tavaly nyáron véglegesen is szerződtették a támadót, aki a 2018/19-es szezonban csak perceket kapott, 1 gólig és 1 gólpasszig jutott a 174 centis nigériai válogatott támadó, így nem csoda, ha az ukrán sajtó spekulál vele kapcsolatban.

Az ulloi129.hu továbbá úgy tudja, a Ferencváros nem tárgyalt a 26 éves labdarúgóval, így tényleg csak spekulációról van szó.