Kedden 1-1-es döntetlent ért el a Ferencváros a Dinamo ellen a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében, így jó pozícióból várhatja a keddi visszavágót. A zágrábi összecsapáson Nyikolaj Szignyevics először szerepelt a kezdő tizenegyben ebben a szezonban, a tapasztalatairól pedig fradi.hu-nak nyilatkozott. A fehérorosz támadó elmondta, nagyon kemény meccs volt, az európai kupasorozatokban teljesen más az iram, a hangulat, sokkal nagyobb koncentrációt igényel az összecsapás.

– Az 1-1 remek eredmény egy ilyen csapat ellen idegenben, nagyon örülök neki. Persze, voltak hibáink, minden ember hibázik, de a lényeg, hogy jó helyzetből készülhetünk a visszavágóra – mondta Szignyevics, majd kitért arra, mi lehet a továbbjutás kulcsa. –Természetesen a legfontosabb, hogy ne kövessünk el buta hibákat.

Csapatként kell felmennünk a pályára, nem szabad egyénieskedni,

mindenkinek a közös célért kell küzdenie. Ezenkívül, ahogy a vezetőedzőnk is mondta, még csak az első félidő ment le, nem szállhatunk el a kedden elért jó eredmény után. Rebrov mester még egy dologra felhívta a figyelmünket: ne menjünk bele felesleges kakaskodásokba az ellenféllel, nehogy butaságok miatt kapjunk lapokat. Valószínűleg a horvátok erre fognak utazni.

A csatár kiemelte, mindannyiuknak jót tesz, hogy minden poszton komoly verseny alakult ki a kezdő pozícióért, hiszen motiválják egymást, hogy jól teljesítsenek és nincs emiatt ellentét senki között. Szignyevics ezt követően a Zágrábban remek hangulatot teremtő Fradi-szurkolókról is beszélt.

– Hirtelen nem is tudok mit mondani… Őrület volt! Jobban hallottuk a mieinket, mint a hazai szurkolókat.

Soha nem játszottam még olyan csapatban, amelyiknek ilyen fantasztikus szurkolótábora lenne

– mondta elismerően Szignyevics, a visszavágóval kapcsolatban pedig megjegyezte, nem is volt kérdés számára a telt ház. – Már az első két fordulóban is rengetegen kijöttek a meccsre a Valletta, valamint a Ludogorec ellen, így az előzőeknél még jobb hangulatra számítok kedden.