germanijak.hr információja szerint a Ferencváros és a Dinamo Zagreb mindenben megegyezett a 24 éves balhátvéd, Marijan Cabraja egyéves kölcsönvételéről, a szerződés pedig egy vételi opciót is tartalmaz.

A lap úgy tudja, hogy a Transfermarkton 1 millió eurós piaci értékre becsült labdarúgó csütörtökön érkezik a Fradihoz orvosi vizsgálatokra, ha pedig ott mindent rendben találtak, akkor alá is ír a magyar csapathoz.

Honlapunk úgy értesült, hogy valósak a horvát lap által leírtak, és ha Cabraja átesik az orvosin, jó eséllyel a Ferencvárosnál folytathatja pályafutását.

Mint ismert, a zöld-fehérek nem hosszabbították meg Marcel Heister nyáron lejáró szerződését, így az elmúlt hetekben több labdarúgó is felmerült a nemzetközi sajtóban jelöltként a balhátvéd posztra.

A Transfermarkt adatbankja szerint Cabraja 13 évesen került a Dinamo utánpótlásába, majd a zágrábiak tartalékcsapatától a HNK Goricába szerződött 2018-ban, ahol be is mutatkozott az élvonalban. A Dinamo a télen vásárolta vissza Cabraját, a szezon második felében pedig 8-szor lépett pályára.

BL: “Túl nagy kaliber volt a Fradi, elmaradt a csoda, felháborodott szurkolók” – litván lapszemle