Korábbi hírünknek megfelelően eldőlni látszik, melyik csapatnál folytatja pályafutását a Ferencvárosban kölcsönben szerepelt Joseph Paintsil. A 20 éves támadó középpályás igen keresett lett az idényben nyújtott teljesítménye (10 gól és 7 gólpassz az NB I-ben) miatt, több mint féltucatnyi klubnál merült már fel a neve a nemzetközi sajtó szerint – legutóbb például a Bundesligában szereplő Werder Bremennel hozták hírbe.

Ahogy azonban arról korábban beszámoltunk, a fiatal afrikai elsőszámú kérője végig az a Genk volt, amely már a télen is szerette volna megszerezni Paintsilt, ám akkor nem járt sikerrel. Végül azonban, hosszas egyeztetést követően úgy tűnik, megvan a megállapodás a felek között.

“Joseph a Genket választotta” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Emmanuel Gyasi a német Expressnek.

Arról egyelőre nem szólt az egyébként a másodosztályba visszacsúszott Köln állítólagos érdeklődése miatt “nyomozó” német lap cikke, hogy Paintsil klubja, a Tema Youth, illetve a belgák között megköttetett-e már az egyezség.

FRISSÍTÉS: A Genk azóta a hivatalos honlapján is bejelentette a megállapodást, 4+1 évre szerződtetik a ghánai légióst. Hírük szerint mindenben megállapodtak Tema Youth-tal.

A Fradi “centikre” első igazolásától – külföldről érkezhet a játékos