Új frizurával vág neki az élvonal folytatásának a Ferencváros brazil karmestere, Isael Barbosa, aki a felfüggesztés előtt remek formában játszott, 18 bajnokiján 7 gólt és 6 asszisztot hozott össze. A 32 éves labdarúgó a klubhonlapon adott nyilatkozatában elmondta, milyen formában várja a csapat a szombati bajnokit, valamint a céljairól és a DVSC-ről is beszélt.

Szerintem napról napra egyre jobb formába lendültünk, miután újra elkezdhettük a közös edzéseket és sorra jöttek az edzőmeccsek is. Eleinte persze nehéz volt, hiszen közel két hónap után játszottunk újra, de tudjuk, ez nem csak a mi problémánk, a riválisok is ugyanezzel küzdenek. Hiszek a csapatban, valamennyien nagyon várjuk már, hogy újrakezdődjön a bajnokság és ismét tétmérkőzéseket játszhassunk – mondta Isael, majd jellemezte a szombati ellenfelet, a DVSC-t is. – A DVSC jó csapat, emlékszem, amikor legutóbb, februárban játszottunk ellene, akkor is komoly ellenállást tanúsított, nem volt könnyű dolgunk. Ezúttal is mi játszunk majd otthon, hazai pályán pedig mindig a győzelem a célunk. Bajnoki címet szeretnénk ünnepelni a szezon végén, ezért fogunk harcolni az összes következő mérkőzésen!

A brazil támadó középpályás az egyéni céljaival kapcsolatban kiemelte, természetesen szeretne minden mérkőzésen gólt szerezni, illetve jó játékkal segíteni a csapatot, de számára a legfontosabb, hogy minden meccset megnyerjenek, továbbá örül, ha ehhez ő is hozzájárulhat.

– Mindannyiunk számára nehéz volt, hogy egyszer csak felfüggesztették a bajnokságot és nem játszhattunk, ráadásul azt sem lehetett biztosan tudni, hogy mikor folytathatjuk a megkezdett munkát. Mi a klubnál és otthon is betartottuk a szabályokat, én kizárólag edzésre jártam, ezért nekem is megváltozott az életem, de ezt az áldozatot mindenkinek meg kellett hozni a vírus terjedésének megállítása érdekében. Nagyon vártam már, hogy visszatérjen a futball, boldog vagyok, hogy most már a bajnokság folytatására készülhetünk – zárta az interjút Isael.