Pénteken újabb megállapodást írt alá a Ferencvárossal a rutinos és sokoldalú villámgyors balbekk, Eldar Civic. A bosnyák válogatott játékos két UEFA Európa Liga-, egy Bajnokok Ligája-csoportkör, valamint két magyar bajnoki cím után továbbra is Sztanyiszlav Csercseszov rendelkezésére áll majd – írja a fradi.hu

A bosnyák balhátvéd Hajnal Tamás sportigazgató szerint továbbra is komoly segítségére lehet a Ferencvárosnak.

– Nagyon örülünk, hogy sikerült megállapodnunk Eldarral, boldoggá tesz minket, hogy továbbra is csapatunk tagja lehet – kezdte Hajnal Tamás– Ő egy nagyon jó minőséget képviselő balhátvéd, legnagyobb kvalitásai közé tartozik, hogy rendre veszélyes beadásokkal segíti a társakat, szezononként rengeteg gólt készít elő. Tudjuk azt is, hogy miben kell még fejlődnie, ezen fogunk dolgozni. Közös célunk, hogy a folytatásban is olyan sikeresek legyünk, mint amilyenek az elmúlt három évben voltunk. Szeretnénk, hogy ha Eldar ebben továbbra is fontos szerepet töltene be.

Szintén bejelentette az NB I-es címvédő, hogy szerződést hosszabbítottak a 19 éves jobbhátvéddel, Nagy Olivérrel, aki a mostani idényben az NB II-es Soroksárnál szerepel kölcsönben.

– Nagyon jól érzem magam, abszolút megtiszteltetés, hogy továbbra is a Ferencváros kötelékében szerepelhetek. Ez a szerződéshosszabbítás is egy visszajelzés, hogy jó munkát végzek, és bíznak bennem, úgy gondolom hosszú távon számítanak rám. Ezt a félévet még mindenképp a Soroksárban töltöm, minél több játéklehetőséget szeretnék kapni, hogy bizonyíthassak – mondta Nagy Olivér.

Dárdai: “A Fradi ellen játékban már sikerült előrelépnünk” – a Vidi-játékos a helyzetkihasználáson javítana