A Ferencváros kedd este a Valletta otthonában játszik a Bajnokok Ligája-selejtező második körének visszavágóján – mint ismert, a zöld-fehérek 3-1-es előny birtokában utaztak Máltára. A találkozó előtti hivatalos sajtótájékoztatón Szergej Rebrov vezetőedző mellett Miha Blazic vett részt.

– Mindig mondom a játékosaimnak, hogy ez a Bajnokok Ligája, egy ország legjobb csapatával játszunk, senki ellen sem mehetünk biztosra. Egyelőre a párharc felén vagyunk csak túl, ugyanúgy kell koncentrálnunk a második részben is. A kétgólos előnyünk semmit sem jelent, ugyanúgy oda kell figyelnünk a visszavágón.

A Valletta agresszív csapat, de az meglepett, hogy az első meccsen nem voltak annyira azok, mint amennyire számítottam volna.

A kezdőcsapat? Nagyjából már megvan a fejemben, de nem árulhatok el túl sokat, mert akkor megkönnyíteném az ellenfelünk feladatát. Sajnálom a kapott gólt, de mindegy, hogy boldog vagyok, vagy sem, a lényeg, hogy a saját futballunkat játsszuk, és jobban koncentráljunk védekezésben – idézi Rebrovot a fradi.hu.

Az ukrán vezetőedzőt a műfüves talajjal kapcsolatban is kérdezték, ezzel kapcsolatban azt mondta, nem változtat sokat a taktikánkon, csak apró finomhangolásokra lesz szükség. A sajtótájékoztatón a játékosok közül ezúttal Miha Blazic vett részt.

– Láttuk az első mérkőzésen, hogy kemény játékosok alkotják ellenfelünket. Nehéz meccs volt, agresszíven futballoztak, holnap még inkább erre számítok, ezért felkészültnek kell lennünk. Nem lesz könnyű a feladatunk, de ez a munkánk, meg kell oldanunk a továbbjutást, mindegy, hogy milyen talajon játszunk – zárta gondolatait Blazic.