A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a csütörtöki ülésén a Ferencváros két korábbi bajnokijával kapcsolatban is döntést hozott.

A bizottság összevont eljárás alapján az FTC-t a MOL Fehérvár elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén és az ellenfél játékosának személyére tett sértő kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Szintén pénzbüntetést kapott a Fradi az Újpest elleni hazai mérkőzés miatt, ahol az imént említett cselekményeken kívül az ellenfél játékosának pénzérmével való megdobálása, illetéktelen személy játéktérre történt bejutása, az ellenfél csapatát sértő molinó kihelyezése és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata volt a problémás – írja az mlsz.hu.

A Fradin kívül a másodosztályú Szegedet is pénzbüntetés megfizetésére kötelezte az MLSZ, az NB II-es csapat a Vasas elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményéért (pirotechnikai eszközök használata) fizet.

Az NB I legnyugodtabb gólvágója a Bödével való összehasonlításról: „Mindketten parasztgyerekek vagyunk” – interjú