Az ügyvezető alelnök a beszélgetés elején egyetértett Kubatov Gábor elnökkel azzal kapcsolatban, hogy a 2018-as év majdnem tökéletes volt, hiszen csak akkor lehet egy év tökéletes, ha a futballcsapat bajnokságot nyert.

Legyünk őszinték, ez a Fradi-szurkolók és a mi legfőbb vágyunk is – kezdte Nyíri Zoltán, aki kitért a játékvezetői hibákra is. – Feltűnően sokat hibáznak bizonyos mérkőzéseken a játékvezetők és mindig a Ferencváros kárára. A sportban benne van az, hogy a bírók hibáznak és ezek hosszú távon kiegyenlítik egymást, de maradjunk annyiban, hogy a kiegyenlítés rész még elmaradt.

Az előző hetekben felmerült, hogy a Ferencváros játékosa, Böde Dániel biztosan távozik a csapattól, ám Nyíri szerint erről nincs szó.

Daninak Volt egy egyhetes büntetése, az lejárt, aztán jött a téli szünet (…) Böde marad és dolgozik – folytatta az ügyvezető alelnök, majd kitért a nemzetközi célokra is.

A Ferencvárosban az elnök biztosította feltételektől és a meglévő játékoskerettől elvárható, hogy a nemzetközi kupában végre letegye a névjegyét és főtáblára kerüljön valamelyik sorozatban. Remélhetőleg a BL-ben, mert akkor megnyertük a harmincadik bajnoki címet előtte – fogalmazott.

Tapasztalt magyar edzőt igazolt a Fradi fontos pozícióra