Harmadik idényét tölti a Ferencvárosnál a négyszeres szlovén válogatott védő, Miha Blazic, aki a most futó szezonban is alapembere a zöld-fehér együttesnek, egyetlen kivételtől eltekintve valamennyi meccset végigjátszotta a nemzetközi selejtezőkben, az Európa Liga csoportkörében és az NB I-ben is, ezzel a Fradi legtöbbet játszó tagja.

– Igyekszem minden esetben a legjobbamat nyújtani és mindig megfogadni azt, amit a vezetőedző kér tőlem. Amikor megkapom a lehetőséget, azzal próbálok élni, ennek jegyében dolgozom az edzéseken is – mondta Blazic a fradi.hu-nak arra a kérdésre, szerinte mivel szolgált rá Szergej Rebrov vezetőedző bizalmára, majd kitért arra is, minek köszönhető, hogy az idegenbeli siker után hazai pályán is sikerült legyőzniük a MOL Fehérvárt. – Két különböző mérkőzést játszottunk ebben a szezonban a Fehérvár ellen. Az őszi meccsen bár fáradtak voltunk, jó karaktert mutatott a csapat, Dibusz Dénes pedig elképesztő formában védett.

Itthon dominálni tudtunk, összességében mindkétszer megérdemeltük a győzelmet

– a szombaton mutatott hozzáállással kell folytatnunk a szezon hátralévő részében is.

A 26 éves labdarúgó arról is beszélt, hogy ugyan eléggé hosszú ez a szezon a Fradi számára, de nem érzi magát fáradtnak, számára elegendő volt a feltöltődésre az a rövid pihenő, ami az őszi és a tavaszi szezonkezdet előtt jutott.

– Nagyon motivál, hogy az idén is megnyerjük a bajnokságot, szóval egyáltalán nem érzem magam fáradtnak – jegyezte meg Blazic, végül kitért a sérüléséből felépülő Otigba Kenneth teljesítményére is. – Örülök neki, hogy a hosszú kihagyás után visszatért, ráadásul azonnal a kezdőcsapat tagjaként. Rengeteg nehézségen ment keresztül, de sokat dolgozott a visszatérésért, így megérdemli, hogy most újra a pályán legyen. Szerintem jó teljesítményt nyújt, de látva őt az edzéseken úgy érzem, minden egyes mérkőzéssel csak jobb lesz majd.