Az Origo nyomán tegnap mi is beszámoltunk az FTC házatáján történtekről, amelyeket egyébként előrevetített az, hogy az MTVA kamerái is megörökítették a pillanatot, amikor a Mezőkövesd elleni hazai bajnoki 61. percében, lecserélését követően Böde Dániel csapkodott, káromkodott dühében a kispadon.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója megerősítette, hogy a hétvégi viselkedése miatt Szerhij Rebrov vezetőedző erre a hétre felmentette a támadót az edzések látogatása alól. A büntetése azonban csak a MOL-Vidi elleni mérkőzésig érvényes, a januári felkészülést már együtt kezdheti meg a csapattal.

A Fradi szurkolói vérmérsékletük szerint fogadták az esetet, a legnagyobb ferencvárosi szurkolói portál, az Üllői129 el is indított egy szavazást arról, hogy Rebrovnak vagy Bödének van igaza.

A feltehetően számos ferencvárosi szurkolót foglalkoztató témáról szóló szavazás pillanatnyi állása szerint a ferencvárosi drukkerek több mint 70 százaléka Rebrov döntését tartja helyesnek: 71,73% voksolt úgy, hogy kell a szigor, így jól döntött az edző, míg a maradék, bő 28%-nyi tábor szerint Böde reakciója jogos volt a meccsen.