Kedd este folytatja Bajnokok Ligája-szereplését a Ferencváros, amely a Dinamo Zagrebet fogadja a Groupama Arénában a harmadik selejtezőkör visszavágóján. Az 1-1-es első felvonást követően jó esélyekkel vág neki a második találkozónak a zöld-fehér együttes, a középpályás, Ihor Haratin szerint is remek eredmény az idegenbeli döntetlen, ám az ukrán játékos tudja, fejlődniük kell ahhoz, hogy Budapesten legyőzzék a horvátokat.

– Különösen fontos, hogy sikerült gólt szereznünk idegenben. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy teljesen más mérkőzést fogunk játszani Budapesten. Nyilván a Dinamo is nagyon szeretné kivívni a továbbjutást, de a mi célunk is változatlan: szeretnénk bejutni a következő fordulóba – kezdte a fradi.hu-nak adott interjúját Haratin, majd kitért arra is, miben kell fejlődni a visszavágón.

Többször kell kapura lőnünk, mint Zágrábban, ehhez pedig több lehetőséget kell kidolgoznunk,

helyzetbe kell hozni a csatárokat. Gólokra lesz szükségünk ahhoz, hogy elérhessük a célunkat.

A középpályás az ukrán Zorja Luhanszk színeiben korábban kétszer már szerepel az Európa Liga csoportkörében, ám a BL-csoportkör elérése még nagyon hiányzik a pályafutásából.

– Szerintem a Bajnokok Ligája csoportkörének elérése valamennyiünk nagy álma. Lépésről lépésre kell haladnunk, de úgy érzem, jó úton járunk. A következő feladat, hogy túljussunk a horvát bajnokcsapaton. Tudjuk, hogy komoly erőpróba vár ránk, de nagyon motiváltak vagyunk, mindent megteszünk azért, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerüljünk az álmaink megvalósulásához – folytatta az ukrán labdarúgó, végezetül pedig a szurkolókról is szót ejtett. – Mindig nagyon boldogok vagyunk, amikor tömött lelátók előtt futballozhatunk,

a szurkolóink előtt pedig le a kalappal, fantasztikusak, elképesztő hangulatot tudnak teremteni a Groupama Arénában és olyankor is, amikor vendégként lépünk pályára.

Nagyon sokat jelent nekünk, hogy a sportszerű, ám fanatikus szurkolásukkal mindig mögöttünk állnak. Szeretnénk kijavítani a hibáinkat és megnyerni a Dinamo Zagreb elleni visszavágót – ezzel alighanem ismét nagyon boldoggá tudnánk tenni a drukkereinket.