A török fotospor.com értesülése szerint a Ferencváros trénere, Szergej Rebrov is jelölt a Fenerbahce vezetőedzői posztjára.

A lap úgy tudja, a 19-szeres bajnokcsapatnál felmerült a nemrégiben a Dinamo Zagrebtől távozó Nenad Bjelica, a korábban a Napolinál, az Internél, a Watfordnál és a Torinónál is dolgozó Walter Mazzari, valamint a legutóbb a Sportingnál dolgozó Silas is, ám a török klub elnöke, Ali Koç azonban az előző három jelölt egyikét sem tartja megfelelő választásnak.

Így került képbe a Ferencváros ukrán vezetőedzője, akit állítólag az elnökhöz közelálló játékosügynök, Ömer Uzun javasolt, aki többek között a 86-szoros ghánai válogatott támadó, Andre Ayew leigazolásánál is közbenjárt. A Fotospor szerint Ömer Uzun így most azt a feladatot kapta a Fener-elnöktől, hogy mérje fel Rebrov jelenlegi helyzetét a Ferencvárosnál.

A török együttestől március elején menesztették Ersun Yanal vezetőedzőt, a jelenleg a 7. helyen álló csapatot az addigi másodedző, Zeki Murat Göle vette át ideiglenesen.

Interjú: “Rebrovnak nehéz döntést kellett meghoznia” – a tavaly távozott válogatott Fradi-légiós visszatérne az NB I-be