A Ferencvárosnak a Haladás elleni mérkőzésen a vereség mellett még egy dolog komoly gondokat okozhat: a meccs végén egy buta kakaskodás után Priskin Tamás megkapta második sárgáját, ami kiállítást ért.

Mindez azt jelenti, hogy a támadó aligha játszhat majd jövő hétvégén, már pedig a Videoton lesz az ellenfél, a meccs végeredménye a bajnoki aranyra is hatással lehet. Mint ismert, Böde Dánielre sem számíthat sérülés miatt Thomas Doll, akinek főhet a feje amiatt, hogyan állítsa fel a támadósorát a rangadón.

A keretben lévő játékosok közül centerpozícióban eddig Böde és Priskin mellett Lovrencsics Balázs és Kundrák Norbert is lehetőséget kapott már, viszont egyik támadónak sincs még gólja az NB I-ben az eddig lejátszott 9 meccsen.

Thomas Doll dönthet úgyis, hogy éppen emiatt nem velük tervez a Vidi ellen, elképzelhető, hogy posztcserékkel állítja majd össze a támadósorát: az eddig a szélen bevetett Varga Roland is bekerülhet középre, de akár Joseph Paintsil is előrébb kerülhet, viszont ebben az esetben valamelyikük elkerülhet abból a pozícióból, ahol eddig eredményes teljesítményt nyújtott.