A válogatott szünetben felkészülési mérkőzést játszott a Ferencváros a Böde Dániellel felálló Paks ellen. A szombati összecsapás 20. percében megszerezték a vezetést a vendégek, Szabó János fejese még a kapufán pattant, az ismétlést azonban Gévay Zsolt közelről a kapuba vágta – olvasható a fradi.hu összefoglalójában. Négy perccel később Szabó bal oldali beadása után Abraham Frimpong fellökte Böde Dánielt, a Paks büntetőt kapott, amit Hahn János végzett el, és a jobb felső sarokba bombázta a labdát.

A 30. percben Böde szerzett labdát Igor Haratintól, majd nyolc méterről a bal alsó sarokba lőtt. Itt még nem ért véget a kapott gólok sora Fradi-szempontból, a második félidő elején Kecskés Tamás beadását Papp Kristóf fejelte a hálóba.

A fővárosiaknál csereként beállt a kapuba Szécsi Gergő, aki bemutatott egy nagy bravúrt, valamint az U19-es csapatból Juhász Botond is lehetőséghez jutott. Az FTC részéről Csonka András és Michal Skvarka veszélyeztette a paksi kaput, majd a 88. percben összejött a szépítés. Bőle Lukácsot rúgta meg Kulcsár Dávid, a hazai támadó elvégezte a szabadrúgást is a bal oldalról, középre ívelt labdáját pedig Danylo Ihnatenko fejelte a bal alsó sarokba, kialakítva ezzel az 1-4-es végeredményt.

Felkészülési mérkőzés, Budapest

FTC-Paks 1-4 (Ihnatenko 88., ill. Gévay 20., Hahn 24. – 11-esből, Böde 30., Papp K. 51.)

FTC: Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Wilmots – Haratin, Ihnatenko – Bőle, Isael, Skvarka – Priskin
Csereként beállt: Csonka, Szécsi, Juhász B.
Paks: Holczer – Osváth, Lenzsét, Gévay, Fejes, Szabó J. – Kecskés, Simon Á., Windecker – Böde, Hahn
Csereként beállt: Papp K., Kulcsár D., Poór, Bor, Kelemen, Szendrei, Balogh B., Fejős