A Ferencvárosi TC észak-macedón válogatott játékosa, Stefan Spirovski tavaly novemberben szenvedett súlyos térdsérülést szenvedett a Liechtenstein ellen 2-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-találkozón, a fradi.hu-nak adott interjújában pedig elárulta, mikor térhet vissza a pályára.

Már negyedik napja a társakkal készülök, remélem, a Kisvárda ellen már nevezve leszek. Egy biztos: rajtam nem fog múlni, hogy játsszak! 

kezdte Spirovski, aki így tehát már a jövő heti NB I-es bajnokin pályára léphet.

A középpályás hozzátette, nagyon nehéz három hónapon van túl, a térdével volt probléma, de a fiziósok kemény munkájának köszönhetően már maga mögött tudhatja a sérülését.

” – Minden játékosnak nyomasztó, ha nem tudja végezni a munkáját, nem volt egyszerű nekem sem. A sérülések is hozzátartoznak a focihoz, volt már példa ilyenre a karrieremben, de megfogadtam, hogy most erősebben térek vissza, mint valaha!”

Spirovski megjegyezte, elővigyázatosságból kénytelen kihagyni az Eb-selejtezőket, de jelenleg az a legfontosabb, hogy minél előbb százszázalékos állapotba kerüljön, és ehhez már nagyon közel jár.