Mint ismeretes, a Ferencváros az orosz CSZKA Moszkvát, a bolgár Ludogorecet és a spanyol Espanyolt kapta ellenfélként az Európa Liga csoportkörének sorsolásán.

A három rivális képviselői már kommentálták is az esélyeket.

Carlos García Pont, az Espanyol alelnöke:Az egyértelmű célunk a továbbjutás. Minden meccset meg szeretnénk nyerni, nem lepne meg minket, ha a csoport élén végeznénk. Ezek a csapatok már egyértelműen a győzelemre hajtanak, különösen hazai pályán. Kemény csatákra számítok, de mindenkivel megküzdünk a pályán. Remélem, a mi stadionunk egy igazi erőd lesz a sorozatban is.

Sztaniszlav Gencsev, a Ludogorec edzője: Ez egy kiegyenlített, normál csoport, de nem is vártuk, hogy könnyű ellenfelet kapjunk ebnen a szakaszban már. Az szerintem jó dolog, hogy nincs egyértelmű favorit, mindekinek lehet esélye, elég egyformák a csapatok. Mi a részünről gyűjtöttünk némi nemzetközi tapasztalatot az elmúlt évek során, épp ezért jónak gondolom a lehetőségeinket a továbbjutásra.

Szerettünk volna a Ferencvárossal összekrülni újra, hogy megmutassuk, csak véletlen volt, hogy kiejtettek minket a Bajnokok Ligájából. És azt is, a miénk a jobb csapat és a jobb játékosok.

Lehetnek még erősítések a csapatnál, de ebben a szakaszban még nem szeretnék neveket mondani.

Szvetoszlav Djakov, a Ludogorec csapatkapitánya:Ez egy kiegyenlített csoport, jó csapatokkal. Talán az Espanyol lóg ki egy nagyon kicsit felfelé. Érdekes meccsek jönnek majd, a végéig nagy lehet a versenyfutás. Ezúttal szeretnénk elbánni a magyarokkal. Kétségkívül jó csapatuk van, de nem csak ők az ellenfeleink. Mindent megteszünk majd azért, hogy továbbléphessünk.

Nikola Vlasic, a CSZKA Moszkva horvát válogatott középpályása:Jó nekünk ez a csoport. Persze itt már minden csapat sokáig el akar jutni, de úgy vélem, mi és az Espanyol vagyunk a csoport esélyesei. Úgyhogy elégedett vagyok a sorsolással és várom a mérkőzéseket.

Dibusz a Fradi EL-csoportjáról: “Nincs kiemelkedő ellenfél, reális cél, hogy pontokat szerezzünk”