Kedd délután megérkezett Budapestre a Ferencváros csütörtöki EL-ellenfele, amely meg is tartotta első edzését a zöld-fehérek edzőközpontjában. A litván csapatból a szlovák védő Ivan Hladík és Vlagyimir Cseburin vezetőedző is megosztotta véleményét a playoffkör visszavágója előtt.

– Az első meccs nagyon nehéz volt, de nagyon jól védekeztünk, az első 20-30 percben pedigvolt néhány gólszerzési lehetőségünk is. A második félidőben aztán többnyire csak védekeztünk, a visszavágón jobban kell játszanunk támadásban és akkor reméljük összejön a gólszerzés. Csütörtökön nagyon nehéz meccs vár ránk és remélhetőleg telt ház előtt fogunk játszani.

A Ferencvároson lesz a nyomás, nekünk pedig ugyanúgy kell játszani, mint otthon.

Jól kell védekeznünk, és rúgnunk kell egy gólt. Persze az lenne a legjobb, ha kettőt rúgnánk, de szerintem az egy is elég lesz a sikerhez” – mondta a szlovák védő a klubhonlapon.

A Suduva vezetőedzője úgy fogalmazott, hazai pályán ugyan nem lőttek gólt, ami ront a helyzeten, de mindenképpen megpróbálnak gólt szerezni idegenben.

– Szép és ötletes focit játszunk majd és bízom benne, hogy pozitív eredményt érünk el. Felkészültünk az ellenfelünkből, több opciónk is van arra, hogyan játszunk a Fradi ellen, minden lehetséges forgatókönyvre kitaláltunk valamit. A Ferencváros egy jó csapat, amely nagyon szeret támadni és gyorsan rendeződik vissza védekezésben, de nekik is megvannak a gyengeségeik, ezeket kell kihasználnunk idézi az lrt.lt a vezetőedzőt.