A szerdai Red Bull Bragantino elleni kezdőhöz képest Danilo Ihnatenko kezdőként debutált, valamint ezúttal Dibusz Dénes védte a Fradi kapuját.

A 21. percben majdnem megszerezte a vezetést a Fradi, Bőle Lukács hozta fel remekül a labdát, majd Varga Rolandot indította a bal szélen, aki Oleksandr Zubkovval játszott össze remekül, a középre lőtt labdát azonban Priskin Tamás nem tudta gólra váltani. Egy perccel később újabb Priskin-helyzetet lehetett feljegyezni, ám a CSZKA védője nagyot mentett előle.

Nem sokkal később a bolgárok is veszélyeztettek, Ali Sowe lőtt 22 méterről, de a lécet találta el, a kipattanót pedig Lasha Dvali tisztázta, majd a félidő második felében még egy nagyot kellett tisztáznia Evandro szólója után. A 41. percben ismét Sowe lőtt, Dibusz Dénes azonban hatalmasat védett, egy perccel később pedig Ihnatenkót kellett lecserélni, így Marten Wilmots már hamarabb beállt – tudósított a fradi.hu.

A második félidő első fele kevésbé volt eseménydús, a cserékre pedig végül a 62. percben került sor. A pályára lépők között volt Eldar Civic is, így ő is debütált a Fradiban. Szűk tíz perccel később megszerezte a vezetést a Ferencváros, Tokmac Nguen tolta balról középre a labdát, majd 20 méterről a bal alsó sarokba tekert – pont mint a Vidi ellen (1-0)!

A 77. percben újra Tokmac veszélyeztetett, remekül húzott el a bal oldalon, nem tudták megállítani, így lőni tudott, de a labda elment keresztbe a kapu előtt. A 81. percben Michal Skvarka remek távoli lövését védte hatalmas bravúrral a CSKA kapusa. A másik oldalon is szükség volt nagy védésre, Dibusz Dénes sokadik nagy bravúrja megtartotta a zöld-fehérek előnyét, így legyőzték a CSZKA Szófiát.