2006. május 21.: Dzsudzsák Balázs első és egyetlen mérkőzése a Ferencváros ellen. A DVSC akkor mindössze 19 éves tehetsége győztes meccsen léphetett pályára a fővárosi rivális ellen, a 3-1-s hazai sikerből góllal vette ki a részét Oláh Gábor utcai stadionban. A debreceniek címvédőként léptek pályára az FTC ellen, és újabb sikerükkel nagyot léptek az újabb bajnoki cím felé.

Érdekesség még, hogy a DVSC mai sportigazgatója, Tőzsér Dániel az FTC színeiben lépett ekkor pályára.

Dzsudzsák gólja 2006-ban:

Dzsudzsák még a következő idényben is az NB I-ben futballozott, de mivel a Fradit kizárták az élvonalból, a szélső azóta egyszer sem játszhatott a zöldek ellen, hiszen a Ferencváros visszajutásakor már a PSV Eindhoven légiósa volt.

A ma már 34 éves futballista szombaton (18:15) találkozhat ismét a Fradival a pályán, immáron 108-szoros válogatott játékosként és egy olyan Loki kapitányaként, amelytől már a pontszerzés is bravúr lenne a zsinórban háromszor bajnok rivális otthonában.

Ráadásul létrejöhet Dzsudzsák első fellépése az Üllői úton, hiszen a támadó sem a régi Albert Flórián Stadionban, sem a Groupama Arénában nem játszott még az FTC ellen bajnokit. A fentebb említett 2005/2006-os idényben a játékos végig a kispadon ült a budapesti mérkőzésen.

Betonkemény EL-csoportban a Fradi: Német, spanyol és skót ellenfelek jönnek – megvan a sorsolás