Mint ismeretes, az NB I 2018-19-es szezonjának első öt fordulójában még Thomas Doll irányította a Ferencvárost, majd augusztus közepén menesztették – helyét Szergej Rebrov vette át a kispadon. Az 53 éves német szakember azóta már a Hannover vezetőedzője – bár még a jövője kérdéses – ugyanis az elmúlt hétvégén csapatával kiesett a Bundesligából.

A Ferencváros korábbi edzője azonban nem feledkezett meg a 30. bajnoki címet nyerő csapatáról, és Németországból küldött megható üzentet a teljes Fradi-családnak.

Kedves barátaim a Ferencvárosnál, a szurkolóknak, a munkatársaknak és természetesen a játékosoknak jókívánsagaimat küldöm a harmincadik bajnoki cím alkalmából – kezdte Doll a FradiMédia YouTube-csatornáján közzétett videóüzenetben.A legjobbakat kívánom nektek, ez egy hatalmas siker, az első öt mérkőzésnél még én is ott lehettem, nagyon örülök a sikereteknek. Élvezzétek ki ezt az időszakot, és sok szerencsét kívánok nektek a Bajnokok Ligája selejtezőjében! A ti Thomasotok, Hannoverből

Doll irányítása alatt a Fradi sorozatban három Magyar Kupa-elsőséget, egy-egy Ligakupa- és Szuperkupa-győzelmet, valamint egy bajnoki bronz-, két ezüst- és egy aranyérmet szerzett.