Drámai végjátékban 2-2-es végeredménnyel zárta utolsó hazai fellépését az EL-csoportkörben a Ferencváros, amely az Espanyol ellen majdnem megszerezte a három pontot, ám a 96. percben egyenlítettek a vendégek. A lefújást követően a Digi Sport hírműsorának a zöld-fehérek három játékosa is nyilatkozott.

Varga Roland kiemelte, hogy a kihagyott tizenegyes benne van a játékban, inkább az a bosszantó, hogy a végén csak néhány másodperc volt hátra és nem tudták kihúzni kapott gól nélkül.

A büntetőt hibázó Isael szintén nem elégedett, mert nem sikerült nyerniük és a tizenegyest sem tudta berúgni.

– De azért mégis bizakodhatunk az utolsó forduló előtt, mert nem játszottunk rosszul, sőt jól játszottunk. Bulgáriában mindenképpen nyernünk kell és akkor meglesz a továbbjutás.

Jó és erős csapatunk van, többször megmutattuk már, hogy idegenben is tudunk jól játszani és Razgradban is ez lesz a célunk

– tette hozzá a brazil támadó középpályás.

A két nagy védést is bemutató Dibusz Dénes úgy látja, a Ludogorec elleni meccshez egyértelműen fel kell használni az elmúlt öt Európa Liga-mérkőzésen szerzett rengeteg tapasztalatot.

– Akárhogy is nézzük, ez nekünk új volt és minden mérkőzés egy tanulási folyamat része. A legtöbbet majd a Ludogorec elleni hazai meccsből kell merítenünk és abból kell úgy felkészülnünk, hogy még egyszer nehogy megtörténjen az ugyanaz, mint a hazai mérkőzésen, hogy gyorsan hátrányba kerülünk. Mindenképpen a három pont megszerzésének a céljával kell kiutaznunk, fel fogunk készülni és nagyon bízom benne, hogy jó teljesítményt fogunk nyújtani.

Ha a mait megközelítjük, vagy túl is tudjuk szárnyalni, akkor komoly esélyünk van arra, hogy meglegyen a továbbjutás és a győzelem

– zárta a továbbra is remek formában védő Fradi-kapus.