Jevgenyij Aldonyin (a CSZKA korábbi kétszeres bajnok és UEFA-kupa győztes játékosa):Szerintem győzni fog a CSZKA, jók is erre az esélyei. Úgy látom, az előző vereségek eléggé megfogták a csapatot, meglehetősen rosszul fest a helyzet a csoportban, így eljött az ideje az első győzelemnek. Hogy van-e még esély a továbbjutásra? Természetesen, csak két meccs telt el eddig, de most már kötelező a győzelem.

Makszim Kalinyicsenko (egykori 47-szeres ukrán válogatott Szpartak-játékos):A CSZKA és a Ferencváros játékából is hiányzik eddig az idényben a stabilitás, különösen a védekezésben. A moszkvaiaknak a győzelembe kell menekülniük, nincs más esélyük, úgyhpgy szerintem kockáztatni fognak csütörtökön. A Ferencváros hátsó alakzata pedig távol áll a tökéletestől, nem is hiszem, hogy sok levegőt hagynak majd nekik a hazaiak, épp ezért nem kizárt, hogy egy gólgazdag meccset látunk majd. Szerintem mindkét csapat be fog találni a kapuba.

Jevgenyij Lovcsev (a Szpartak és a Dinamo egykori játékosa, 52-szeres szovjet válogatott):A Ferencváros jól szerepel hazája bajnokságában és egykoron Európában is jegyzett csapatnak számított. A magyar futball jelenleg nincs túl magas szinten, ennek ellenére veszélyes ellenfél lehet az FTC. A CSZKA mérkőzéseiből az utóbbi időben hiányzik a tűz, az izgalom, de hazai pályán az ő győzelmüket várom, szerintem a Ferencváros gólt sem szerez majd.

Kubatov: “Azért ne legyünk naivak”- jövőre már a csoportból is továbbmenne a Fradi elnöke

Jaka Bijol (a CSZKA 20 éves szlovén válogatott középpályása):Valamiért nehéz számunkra “átkapcsolni” a bajnoki meccsekről az Európa Liga-találkozókra. Nagyon nem néz ki jól, hogy a CSZKA az utosó helyen áll a csoportban. Az Espanyol ellen már sokkal jobban játszottunk, mint a Ludogorec ellen, utóbbi eléggé meglepett minket, nem gondoltuk, hogy ilyen jók lesznek majd.

Van esélyünk a továbbjutásra, de nagyon fontos lesz a Ferencváros elleni kér mérkőzésünk, aki kikap, az már ki is esett.

Örülök, hogy egy honfitársammal, Miha Blaziccsal is találkozhatok majd a pályán. Jól ismerjük egymás erősségeit és gyengéit a válogatottból, ha az edzőnk megkérdez, talán el is árulok neki egy-két dolgot…remek játékos, de feltűnt az is, milyen gyorsan a Ferencváros támadói. Neveket nem mondanék, de nagyon nehéz lesz ellenük játszani.

A magyar idő szerint 18:55-kor kezdődő összecsapást a csakfoci.hu természetesen élőben közvetíti majd!

EL: Conor McGregor is megnézi a Fradit Moszkvában – minden a csoportkörről itt!