Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 2-0-ra kikapott Dunaszerdahelyen, a DAC elleni szerdai felkészülési mérkőzésen. A találkozót követően az FTC bemutatkozó vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov így értékelte a látottakat:

Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó tesztmérkőzést játszottunk, megérte ez a két és fél órás utazás. Jó volt látni, hogy több szurkoló is kilátogatott a mai mérkőzésre. Nagyon fontos volt a mai meccsen, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani a pályán, és bizonyos játékosoknak 90 perc kerüljön a lábába. Nem régóta edzünk ilyen felállásban, hiszen nehezíti a helyzetünket, hogy tíz játékosunk van karanténban, hárman az Afrika-kupán szerepelnek.

Voltak dolgok, amelyekkel elégedett voltam, de voltak olyanok is, amelyekkel nem. Van még egy hetünk felkészülni a bajnoki rajtra, és reméljük, hogy a covid nem okoz további problémákat

– idézi a trénert a fradi.hu.

Csercseszovot a Ferencváros új játékosáról, a DAC ellen bemutatkozó nigériai csatárról, Fortune Basseyről is megkérdezték.

Mit is gondolhatnék a játékosomról, hiszen zöld utat adtam neki, ma bemutatkozhatott. Úgy gondolom, Bassey jól játszott, tudom, hogy mire képes. Voltak lehetőségei, de sajnos ma nem tudott gólt lőni. Annak is kifejezetten örülök, hogy Bolival komoly konkurenciát jelentenek egymásnak, így nagy csata lesz a csapatba kerülésért. Ami még ennél is fontosabb, hogy mindenkinek mindent bele kell adnia, és meg kell mutatnia a saját tudását, hiszen csak ezzel érdemelheti ki a helyét – tette hozzá az orosz tréner.

Állítják: Topbajnokságokból érdeklődnek a Fradi egyik legjobbja iránt – így áll az ügye