A Puskás Akadémia elleni döntetlent követően a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a sports.ru-nak is értékelte a találkozót, valamint arról is beszámolt, hogy a válogatott szünetben találkozott a Fradi-szurkolókkal.

– A pozitívum, hogy hét pont az előnyünk a második és nyolc a harmadik helyezettel szemben – kezdte az orosz portálnak a Fradi trénere. – A Kisvárda egyébként a mérkőzés elején még 3-0-ra vezetett, de végül 5-3-ra kikapott, mi két góllal vezettünk, de aztán valamit elvesztettünk a játékban, és hagytuk, hogy a Puskás Akadémia kétszer is betaláljon. Kár, hogy nem sikerült végrehajtanunk két cserét, sajnos épp melegített két beállni készülő játékosunk, amikor az 52. és az 56. percben gólt lőtt az ellenfél. A válogatott szünetet követő első bajnokik gyakran nehezek. Három sérültünk is volt a meccs előtt, mindkét jobbhátvédünket elveszítettük. De persze dicséret illeti a Puskás Akadémiát, tisztességesen játszottak és egyenlíteni tudtak 0-2-ről.

Az orosz szakember hozzátette, 2-2-es állásnál szükséges volt változtatni a játékukon, ám ezt követően higgadtan hozták le a meccset.

– Ugyanakkor megvolt az esélyünk a harmadik gól megszerzésére is – folytatta Csercseszov, majd a drukkerekkel való találkozóról beszélt. –A válogatott szünetben a sportigazgatóval együtt találkoztunk csapatunk szervezett szurkolóinak egy csoportjával – érdekes és hasznos beszélgetésre került sor. Beszéltünk a tervezőkkel is, akik népligeti edzőközpont bizonyos átalakításán dolgoznak, ami a közeljövőben javítani fogja az egész képzési folyamat hatékonyságát.

Úgy tűnik, eldőlt a Fradival szóba hozott Dinamo Kijev-szélső sorsa – sajtóhír