A fussballtransfers.com foglakkozott bővebben Nagy Ádám és a Hamburg lehetséges “frigyével”.

A portál szerint Bruno Labbadia védekező középpályást mindenképp szerződtetne a nyáron, és úgy fest, a HSV mestere megtalálta a tökéletes jelöltet a Ferencváros ifjú titánja, Nagy Ádám személyében.

A 21 éves futballistával az elmúlt egy évben hatalmasat fordult a világ, mindössze tavaly nyáron került fel az FTC első csapatába, és nagyon hamar meggyőzte nemcsak Thomas Dollt, hanem a szurkolókat is, hogy nélkülözhetetlen a zöld-fehéreknél. Az Eb-n is hozta ezt a magas szintű teljesítményt, Bernd Storck kulcsemberként tekint rá a nagyon fontos, “hatos” pozícióban.

Számos csapat érdeklődése felmerült már, a Bolognától, a Marseille-en a Benficáig, a német lap szerint a HSV is komoly kérő lehet akár.  Nagyon kívül a Newcastle játékosát, Moussa Sissokót is emlegetik, mint a HSV kiszemeltjét, azonban német lap úgy véli, Nagy Ádám sokkal reálisabb lehetőség lenne a hamburgi csapat számára, hiszen egy hatalmas potenciállal rendelkező, tehetséges, fiatal, de már nemzetközi szinten is bizonyított játékosról van szó, akit őrült összegek elköltése nélkül szerezhetne meg Bruno Labbadia vezetőedző.

Thomas Doll, aki az Eb-n a ZDF szakértőjeként tevékenykedett, már elmondta, a következő szezonban nem igazán tervez Nagy Ádámmal, mert szinte biztos benne, hogy a játékos külföldön folytatja pályafutását.

A francia L’Équipe közben azt írja, hogy Nagy Ádám nagyobb valószínűséggel lesz a Benficáé, mint a szintén érdeklődő Olympique Marseille-é.