I. félidő

Priskin indult meg a 4. percben, majd lőtt a tizenhatoson belülre érve, de Blazic menteni tudott – ez jelentette az utolsó helyezett Haladás és a listavezető Ferencváros bajnokijának első helyzetét. A 26. percben Ofosu robogott el a bal oldalon, középreadását Leandro mentette a Fradi kapuja elől szögletre, majd a 42. minutumban Habovda beadása után Priskin csúsztatta fejjel a labdát Ofosu elé, aki a jobb alsó mellé lőtt. Eközben a Fradi is támadott, de igazi helyzetekig nem jutottak a fővárosi zöld-fehérek.

II. félidő

A szünet után a Haladás szerzett vezetést az 53. percben: Spirovski szabálytalansága után büntetőt rúghattak a szombathelyiek, amit Gaál gólra váltott (1-0).

Büntetőből szerzett veztést a Haladás a Fradi ellen

Sztefan Spirovski megmozdulásáért büntetőt ítélt a játékvezető, Gaál Bálint pedig értékesítette azt, ezzel pedig 450 perc után szereztek újra gólt a szombathelyiek. Haladás–Fradi 1–0http://bit.ly/2OHa2ne

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Rögtön utána Lanzafame is elesett a tizenhatoson belül, de a játékvezető sípja néma maradt. Cserék következtek, majd a 77. percben Tamás szabálytalansága után a Fradi is büntetőt kapott, de Lanzafame lövését Rózsa bravúrral kiütötte.

Lanzafame kihagyott tizenegyese a Haladás ellen

Lanzafame lábában volt az egyenlítés, de az olasz támadó tizenegyesét Rózsa kivédte. Haladás–Fradi 1–0.

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

A hajrában nyomott a Fradi a feszült és parázs hangulatú összecsapáson, de nem tudott egyenlíteni Szerhij Rebrov gárdája, és maradt az 1-0-s Haladás-győzelem.

Haladás – Ferencváros 1-0

Gólszerző: Gaál (53.-büntetőből)

Tabella: www.adatbank.mlsz.hu