A Fradinál alig kapott játéklehetőséget, így nem volt meglepő, hogy Bognár István a téli időszakban a Mezőkövesdhez igazolt. Visszatekintve az ott töltött időszakára, rossz döntésnek látja a zöld-fehér kitérőt, de ismét belevágna a kihívásba.

Az elmúlt egy év nem feltétlenül pályafutásom legjobb időszaka. De ha visszamennénk egy évet az időben, valószínűleg újból megpróbálnám. Utólag ez egy rossz döntés volt.

Elég bő a keret a Ferencvárosnál, nem lehet kijelenteni, hogy bizonyos játékosokat kellett volna megelőznöm a csapatba kerülésért. De szeretném lezárni már ezt az időszakot, csak előre tekintek. A következő félévre szeretnék koncentrálni, hogy minél jobban visszajöjjek a játékba, és segítsem a csapatot. Itt ezt meg tudom tenni. Ha nem is ugyanolyanok, de a bennmaradás tekintetében hasonlóan fontosak a célok Mezőkövesden is – mondta az M4 Sportnak, majd arról is beszélt: a nemzeti csapat keretébe is visszakerülne.

Ott jár a fejemben a válogatott. Mindent megteszek azért, hogy visszakerüljek a keretbe. Bízom benne, hogy a teljesítményemmel ezt kiérdemlem.